Yritysesittely

pia-henkilokuvaCoacHouse on laaja-alaisen työhyvinvoinnin kehittämiseen ja terveysvalmennukseen erikoistunut asiantuntijayritys. CoacHouse on toiminimeni, joka koostuu pääasiassa yhdestä henkilöstä eli minusta, mutta tarvittaessa kutsun koolle eri alan asiantuntijoista koostuvan yhteistyöryhmän, jonka kanssa toteutamme mitä erilaisempia hankkeita, koulutuksia ja tapahtumia. 

Koulutukseltani olen terveystieteiden maisteri, työterveyteen perehtynyt fysioterapeutti, personal trainer sekä elämänhallinta koutsi. Teen työtäni koko sielullani. Kuuntelen huolella asiakkaan tarpeita löytääksemme yhdessä parhaan mahdollisen ratkaisun tavoitteisiin pääsemiseksi. Haluan auttaa organisaatioita onnistumaan niin työpaikan työhyvinvoinnin kehittämisessä kuin yksittäisiä ihmisiä omassa elämässään. Katson asioita kokonaisvaltaisesti siitä ympäristöstä käsin, missä asiakkaani ovat tällä hetkellä. Tapanani on toimia ratkaisu- ja voimavarakeskeisesti eikä jäädä vellomaan menneisyyteen. Päämääräni on, että asiakkaani ovat tyytyväisiä palveluihini ja saavat niistä tavoittelemansa hyödyn.

Teen työtä kehittäjänä, arvioitsijana, valmentajana ja kouluttajana. Asiakkaani ovat kuvanneet minua iloiseksi, positiivisella ja kannustavalla asenteella töitä tekeväksi, sosiaaliseksi, avoimeksi, luotettavaksi, helposti lähestyttäväksi, mukaansa tempaavaksi motivaattoriksi ja huumorintajuiseksi tyypiksi, joka tekee työnsä asiantuntevasti, huolellisesti, vastuullisesti ja tavoitteellisesti.

Lisää taustoistani jne. voit lukea täältä>>>

– Pia Siekkinen