Työpaikkaliikuntapalvelut

Säännöllisen liikunnan vaikutukset terveyteen ja työkykyyn ovat kiistattomat. Laadukas ja henkilöstön tarpeisiin suunniteltu työpaikkaliikunta ennaltaehkäisee tehokkaasti tuki- ja liikuntaelimistön oireita, sydän- ja verisuonisairauksia sekä edistää henkistä hyvinvointia että auttaa kehon ja mielen palautumista päivän rasituksista.

Työpaikkaliikunnanohjaukset on suunniteltu työikäisten tarpeisiin ottaen huomioon työhön liittyvät kuormitustekijät. Työpaikkaliikunta voidaan suunnata erilaisille kohderyhmille, kuten esimerkiksi tuki- ja liikuntaelimistö -oireisille tai järjestää aloittelijoille ns. matalan kynnyksen ryhmiä. Matalan kynnyksen ryhmässä lähdetään liikkeelle hiljalleen omaa kehoa tunnustellen.

Liikunnanohjauksemme lähtökohtana on kannustaa ja innostaa osallistujia nauttimaan liikkumisen ilosta sekä motivoida asiakkaitamme säännölliseen liikkumiseen. Liikunta voi olla lihaskuntoa, liikkuvuutta, tasapainoa, aerobista kestävyyttä haastavaa tai kehoa ja mieltä rauhoittavaa rentoutumista. Liikunnanohjaus voi olla kertaluonteista tai säännöllisesti tapahtuvaa.

Esimerkkejä tunneista:

Keho ja mieli: Kehon ja mielen ”resetointi”, syvävenyttely, voimapilates, kehonhuolto, lihasrullailut, coreroller, kehonhallinta sekä erilaisia keskittymis-, hengitys- ja rentoutumisharjoitustunteja, tietoinen läsnäolo-harjoitteita jne.

Kestävyyttä ja lihaskuntoa: Kahvakuula, GymstickPower, CrossFit, FunctionTraining, HIT-power, Burn – 500 kcal, Power 30 min jne. sekä monipuolisia kestävyystyyppisiä tunteja, kuten kävely, sauvakävely, juoksu- ja hiihtotunnit.

JÄRJESTÄMME MYÖS TAUKOLIIKUNTAOHJAUKSIA SEKÄ KOULUTAMME YRITYKSIIN TAUKOLIIKUNNAN VERTAISOHJAAJIA.

Hinta: Ryhmäohjaus 110 e / tunti, toistuvat ohjaukset 80 e / tunti
Taukoliikunnan vertaisohjaajakoulutuksesta pyydä tarjous!