Etävalmennuksen aloituspaketti

82.26 

tuotetunnus (SKU) palvelu4 Osastot: ,

Kuvaus

Osta lahjaksi palvelulahjakortti!

Etävalmennus on edullinen ja helppo tapa saada asiantuntevaa ohjausta.

CoacHouse:n etävalmennus sopii mm. painonhallintaan, kunnon kohottamiseen, kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin lisäämiseen, työelämälähtöiseen työkykyvalmennukseen ja kuntoutukseen. Etävalmennus soveltuu sekä yksilöille että ryhmille.

Etävalmennuksessa asiakkaalle laaditaan henkilökohtainen ohjelma, jossa huomioidaan asiakkaan yksilölliset tarpeet, mahdolliset rajoitteet sekä käytettävissä olevat resurssit että työn ja muun elämän kuormittavuus.

Ennen valmennuksen alkua asiakkaan lähtötilanne ja tavoitteet kartoitetaan sähköisellä terveystila- ja ravitsemustottumus -kyselyllä. Kyselyt toimivat pohjana etävalmennuksen yksilölliselle suunnittelulle ja valmennusohjelmalle sekä valmennuksen päätyttyä vaikuttavuuden ja tuloksellisuuden arviointimittarina

Etävalmennuksessa asiakas saa omaan lähtötilanteeseen ja tavoitteisiinsa sopivan päiväkohtaisen ohjelman neljän viikon jaksoissa, mahdollisesti terveyskäyttäytymismuutoksia edistäviä pohdinta- ja ajattelutehtäviä sekä jatkuvan valmentajan tuen ja kannustuksen. Valmennusohjelma sisältää konkreettiset ohjelmat mm. liikuntaan (kestävyys, lihaskunto, venyttely ja rentoutus, arkiliikkuminen/istuminen) ja/tai ravitsemukseen. Ravinto-ohjeissa huomioidaan ruoka-aineallergiat ja erityisruokavaliot. Yksilöllisesti valitut liikuntaharjoitteet toimitetaan kuvallisina sisältäen myös kirjalliset ohjeet. Lihaskuntoharjoitteet voivat olla kuntosalilla tai kotona tehtäviä liikkeitä välineillä tai oman kehon painoa hyväksi käyttäen.

Valmennuksessa käytetään työvälineenä Movendos mCoach selainpohjaista työkalua. Työkalu on helppokäyttöinen ja toimii tietokoneiden, tablettien ja älypuhelinten kaikilla yleisimmillä nettiselaimilla. Päiväkohtaiset ohjelmat näkyvät selaimessa, johon asiakas voi suoraa merkata toteutuksen, kommentit ja mahdolliset kysymykset valmentajalle. Valmentaja voi näin seurata ohjelman etenemistä, muokata ohjelmaa sekä tukea ja auttaa valmennettavaa tarpeen mukaan. Valmennettava voi olla yhteydessä valmentajaan niin usein kuin haluaa. Ilmoitukset viesteistä ja tehtävämuistutuksista tulevat automaattisesti henkilökohtaiseen sähköpostiin ja älylaitteisiin.

Myös videopuhelut kasvokkain ovat mahdollisia.

Lähetämme lahjakortin sähköpostitse tilauksen jälkeen.