Etävalmennus

CoacHouse:n etävalmennus sopii mm. painonhallintaan, kunnon kohottamiseen, kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin lisäämiseen, työelämälähtöiseen työkykyvalmennukseen ja kuntoutukseen sekä yksilöille että ryhmille.

Etävalmennuksessa asiakkaalle laaditaan henkilökohtainen ohjelma, jossa huomioidaan asiakkaan yksilölliset tarpeet, mahdolliset rajoitteet sekä käytettävissä olevat resurssit että työn ja muun elämän kuormittavuus. Ennen valmennuksen alkua asiakkaan lähtötilanne ja tavoitteet kartoitetaan sähköisellä terveystila- ja ravitsemustottumus -kyselyllä. Kyselyt toimivat pohjana etävalmennuksen yksilölliselle suunnittelulle ja valmennusohjelmalle sekä valmennuksen päätyttyä vaikuttavuuden ja tuloksellisuuden arviointimittarina.

Etävalmennuksessa asiakas saa omaan lähtötilanteeseen ja tavoitteisiinsa sopivan päiväkohtaisen ohjelman neljän viikon jaksoissa, mahdollisesti terveyskäyttäytymismuutoksia edistäviä pohdinta- ja ajattelutehtäviä sekä jatkuvan valmentajan tuen ja kannustuksen. Valmennusohjelma sisältää konkreettiset ohjelmat mm. liikuntaan (kestävyys, lihaskunto, venyttely ja rentoutus, arkiliikkuminen/istuminen) ja/tai ravitsemukseen. Ravinto-ohjeissa huomioidaan ruoka-aineallergiat ja erityisruokavaliot. Yksilöllisesti valitut liikuntaharjoitteet toimitetaan kuvallisina sisältäen myös kirjalliset ohjeet. Lihaskuntoharjoitteet voivat olla kuntosalilla tai kotona tehtäviä liikkeitä välineillä tai oman kehon painoa hyväksi käyttäen.

Valmennuksessa käytetään työvälineenä Movendos mCoach selainpohjaista työkalua. Työkalu on helppokäyttöinen ja toimii tietokoneiden, tablettien ja älypuhelinten kaikilla yleisimmillä nettiselaimilla. Päiväkohtaiset ohjelmat näkyvät selaimessa, johon asiakas voi suoraa merkata toteutuksen, kommentit ja mahdolliset kysymykset valmentajalle. Valmentaja voi näin seurata ohjelman etenemistä, muokata ohjelmaa sekä tukea ja auttaa valmennettavaa tarpeen mukaan. Valmennettava voi olla yhteydessä valmentajaan niin usein kuin haluaa. Ilmoitukset viesteistä ja tehtävämuistutuksista tulevat automaattisesti henkilökohtaiseen sähköpostiin ja älylaitteisiin.

Myös videopuhelut kasvokkain ovat mahdollisia. Lisäksi ryhmille voidaan luoda suljettuja keskustelualustoja.

etavalmennusHinta:

  • 102 euroa/ 1 kuukauden startti
  • 3 kuukautta 89 e / kk
  • 6 kuukautta 79 e / kk

 

Etävalmentajana toimii liikunnan ja terveysvalmennuksen ammattilainen Pia Siekkinen (terveystieteiden maisteri, työfysioterapeutti, FISAF-personal trainer, LifeCoach). Valmennuksissa työotteena käytetään voimavara- ja ratkaisukeskeistä lähestymistapaa. Asiakaspalautteita voi käydä lukemassa osoitteessa https://www.coachouse.fi/asiakaskommentteja/ Valmennukset ovat auttaneet asiakkaita tavoitteiden saavuttamisessa ja niiden pysyvyydessä.

Työterveyden ammattilaisen suorittamana tarveperusteisiin työelämälähtöisiin valmennuksiin on mahdollista hakea tukea Kelalta tai omalta Eläkevakuutusyhtiöltä.