Asiakaskommentteja

”Yksin en olisi saanut ikinä muutosta aikaan, olisin jatkanut vain samaa rataa”. Nyt kiloja on lähtenyt jo yli 15. ”

”Aiemmin liikuin liian hitaasti ja verkkaisesti eikä kunto noussut, nyt jälkeenpäin ajattelen, että liikuntani oli ihan tehotonta”.

“Jo muutaman kuukauden kuntoohjelma toi tuloksia, puhumattakaan kun kunto parani lopputesteissä huomattavasti. Mikä toi iloa ja tyytyväisyyttä. Liikuntaharrastuksen jatkaminen nyt on itsestään selvyys. Ja vielä Pia, Sinä olit niin kannustava”.

”Antoi uskoa miten ikä ei ole este kunnon kohentumiselle ja painonlaskulle. Ennen kävely ja portaiden nouseminen tuntuivat hankalilta, nyt kaikki sujuvat helposti ja olen aloittanut jopa hölkkäämisen, jota en olisi ikinä uskonut. Valmennus on tuonut paljon lisää jaksamista ja vireyttä elämääni.” (yli 65-vuotias nainen)

”Olen kiitollinen miten olen oppinut terveellisen ja säännöllisen ruokailurytmin, jota on helppo toteuttaa. Sokeri- ja rasva-arvoni ovat parantuneet sekä verenpaine laskenut.”

”Pia havahdutti, että sairastutan kohta itseni henkisesti ja fyysisesti liian suureen työmäärään. Työpäivät olivat ylipitkiä ja illalla jaksoin vain löhötä sohvalla. Kuntoni oli huono, ylipainoa kertynyt ja sydänkin jo oireili. Pian kannustama sain rohkaistua itseni ottamaan asiat puheeksi työpaikallani. Tästä nyt pienin askelin mennään kohti parempaa.”

”Testaukset ovat tuoneet konkreettisesti esiin missä kunnossa on. Kirjaamiset ovat taas tehneet näkyviksi omat tekemiset.”

”Pia on saanut luotua ryhmään avoimen ja välittömän ilmapiirin, jossa on voinut puhua ja jakaa omia kokemuksia avoimesti. Toisten tarinoista on voinut itsekin oppia tai huomata miten toisillakin on ihan samoja ongelmia.”

”On oppinut havahtumaan miten suuri merkitys mielentilalla on tekemiseen. Kun mielentilan saa käännettyä positiivisella puolella, kaikki asiat näyttäytyvät myönteisempänä ja voimavarat moninkertaistuvat.”

”Pia huomioi valmennuksessa koko elämän. Pialla on aina aikaa kuunnella. Ohjelmat on oikein mitoitettu omaan arkeen, ei ole tullut tunnetta, että väsyy tekemiseen”.

”Pia on erittäin kannustava ja motivoiva, joka omaa aivan mahtavan positiivisen asenteen”

”Pia todella välittää valmennettavastaan ja auttaa kaikin puolin onnistumisessa”.

”Pialle kiitoksia kaikesta, suosittelen häntä muillekin”.

”Pia sai innostettua minuun todellisen liikuntakipinän, kaikkien vaikeidenkin vaiheidenkin jälkeen.”

Voimavara/työkyky – valmennusohjelman palautteita:

”Koulutuksen vetäjät todella hyviä, innostavia ja asiantuntijoita aloillaan. Vetivät koulutuksen ryhmän ehdoilla ja antaen aikaa.”

”Hyvin koottu sisältö, uskottavaa ja mukaansa tempaavaa koulutusta”

”Kouluttajista näki, että olivat alan asiantuntijoita ja tekevät myös käytännön työtä.”

”Tämä oli yksi parhaista missä olen ollut. Vetäjät hyviä.”

“Itselläni erityisinä vaivoina olivat selkä- ja polvikivut. Pian tekemä lähtökartoitus oli monipuolinen ja antoi konkreettisen kuvan siitä, mistä lähdin liikkeelle. Se oli myös hyvä motivaattori ja lisäsi tahtotilaa – “nyt tai ei koskaan” on aika panostaa omaan hyvinvointiin. Pia antoi tältä pohjalta täsmäohjeet. Niiden noudattaminen oli hyvin mahdollista, koska ne ottivat huomioon omat mieltymykset ja kokonaiselämäntilanteen. Pia myös seurasi ja tuki niiden toteuttamista. Kerran kuussa tapasimme Pian kanssa; saimme tietoa, palautetta, kannustusta, hyviä vinkkejä ja teimme erilaisia harjoituksia. Näiden pohjalta oli hyvä jatkaa omatoimisesti laaditun ohjelman pohjalta.”

“Ryhmämme kannusti toisiaan ja kävimme aika ajoin myös yhdessä liikkumassa ryhmätapaamisten välillä. Ryhmässä kunnon kohentaminen oli hauskaa, tuntui hyvältä – ei lainkaan “veren makua suussa.”

” Sain hyvän “spurtin” Pian valmennuksesta. Tulokset näkyivät hyvin sekä painon keventymisenä että selkä- ja polvivaivojen radikaalina vähentymisenä. Väli- ja lopputestausten perusteella kuntoni (kestävyys, lihaskunto ja liikkuvuus)olivat kohentuneet huomattavasti.”

“Mielestäni tällainen ryhmävalmennus on edullinen, vaikuttava ja hauska keino oman hyvinvoinnin ja jaksamisen rakentamiseen, erityisen suositeltava niille, joille liikunta on jäänyt vähäiseksi ja tuntuu jopa vastenmieliseltä. Valmennuksesta voi jäädä pysyvä kipinä liikunnasta nauttimiseen.”

Firstbeat-hyvinvointianalyysi-mittauksien palautetta:

”Havahduttanut miten alkoholi vaikuttaa heikentävästi yöuneen.”

“Toi konkreettisesti näkyviin, miten paljon istun päivän aikana ja miten vähän tulee askeleita. Jatkossa pitää liikuttaa itseään myös työpäivän aikana, auttaa niska-hartiajännitykseen ja irrottaa ajatuksetkin hetkeksi työstä, jolloin saakin varmaan enemmän aikaiseksi.”

”Havahduttanut miten vähän on tehnyt asioita, jotka auttaisivat palautumaan.”

”Palautuminen jää vähäiseksi, ongelmana ei aikaa riittävästi itselle, ei ehdi liikkumaan ja lepäämään riittävästi. Viikonloput osoittautuivat myös kuormittavaksi, viikon kotihommat tehtävä.”

“Unen laatu jäi useana yönä heikoksi. Jatkossa pitää kiinnittää huomiota enemmän illan rauhoittamiseen.”

”Miten hankalat tilanteet nostavat syketasoja ja saavat stressihormonit liikkeelle.”

”Työpäivä pelkkää suorittamista ja juoksemista, ei yhtään palautumisjaksoja.”

”Mittaukset osoittivat, että elämäntilanteeseen nähden liikuntaharjoitukset ovat olleet liian kovia, pitää enemmän tarkkailla omaa vireys ja väsymystilaa ja tehdä väsyneenä vain kevyt harjoitus.”

”Koiran ulkoiluttaminen ei ole riittävän tehokasta liikuntaa terveyden edistämiseksi.”

”Palautekeskustelu tuloksista on ollut antoisa ja havahduttanut miettimään mikä tässä elämässä on tärkeintä.”

”Tuntemuksia väsymyksestä on ollut, auttanut havahduttamaan, miettimään todellakin oman elämän hyvinvoinnin tilaa ja sitä että jotain tarttis tehdä.”